Sant Antoni comptarà amb un espai de reunions i d’activitats sota el mercat l’any que ve

 Sant Antoni comptarà amb un espai de   reunions i d’activitats sota el mercat l’any   que ve

L'equipament acollirà una aula de cuina, sala d'assaig de música i espais per a joves i entitats

ACN

El mercat de Sant Antoni comptarà amb un nou espai veïnal el 2022. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, les obres començaran a la tardor i duraran uns cinc mesos. El consistori ja ha aprovat definitivament el projecte executiu de l’espai veïnal, que tindrà una superfície de 835 metres quadrats i s’ubicarà a la planta -1, al soterrani del mercat, en contacte amb l’espai fossat on hi ha l’accés principal.

El projecte té un pressupost de gairebé un milió i mig d’euros. L’espai veïnal comptarà amb diversos usos, com una aula de cuina comunitària, un espai per joves i un buc d’assaig de música, a més d’espai per entitats del barriuna sala de reunions comuna, uns lavabos i magatzem. A partir del setembre es concretarà, conjuntament amb les entitats implicades, com serà la gestió de l’espai, que comerciants, paradistes i veïns van decidir incorporar al mercat en el procés participatiu fet els anys 2016 i 2017.

La previsió ara és poder iniciar obres abans que acabi el mes d’octubre. Es tracta d’una actuació prevista en el Fons d’Inversió de 30 milions d’euros acordat entre el govern i el grup municipal d’ERC, destinat a projectes de proximitat a tots els districtes de la ciutat.